Uitvaartzorg van Stad tot Wad

Als het gaat om een uitvaart en een goed afscheid

Goed afscheid nemen van een dierbare helpt bij het dragen van de pijn van het verlies. Het is het fundament van goede rouwverwerking. Wanneer nabestaanden namelijk samen goed afscheid kunnen nemen schept dat verbondenheid en biedt het steun en troost. Een goed verzorgde uitvaart, verzorgd door mensen die naast u staan en uw wensen begrijpen, draagt bij aan dat goede afscheid.

Elke uitvaart krijgt van ons een persoonlijke invulling. Vanaf het eerste contact tot het laatste gesprek zorgt de uitvaartverzorger voor de organisatie, samen met een vakkundig team. Wij staan naast u en helpen u bij het maken van de juiste keuzes. Het maakt niet uit of het om een eenvoudige (basis)uitvaart gaat of een uitvaart met speciale wensen (op maat). Wij zorgen dat het een respectvol afscheid wordt waar u met een goed gevoel op terugkijkt.

  • Kleinschalig en betrokken familiebedrijf, dat bijna 50 jaar bestaat;

  • Onafhankelijk, persoonlijk en zorgvuldige dienstverlening volgens de kwaliteitseisen van het Keurmerk Uitvaartzorg;

  • Verzorgt uitvaarten in Noord Groningen, in de regio tussen Groningen, Delfzijl en Lauwersoog;

  • Voor ieder budget. Of, hoe en waar u verzekerd bent maakt niet uit.


    Reactie van een nabestaande: “Dank jullie wel voor de Groninger nuchterheid en klantgerichtheid. Wij gunnen iedereen een uitvaart en begeleiding hierin zoals wij dat van jullie team hebben mogen ervaren.”

Zoek een uitvaartonderneming in de buurt