Uitvaartverzorging Van der Laan

Neem contact op

Jullie ritueel, jullie uitvaart!

Ieder mens is uniek en iedere levensloop is anders. Aan het einde van iemands leven sta je hierbij stil. Uitvaartverzorging Van der Laan begrijpt dit als geen ander en ondersteunt je bij het regelen van een passende uitvaart. Een afscheid dat precies aansluit bij de herinneringen die jouw dierbare bijzonder maken.

EIGENTIJDSE UITVAART
AFSCHEID NEMEN OP EEN EIGENTIJDSE MANIER

Voor jongere mensen speelt traditie mogelijk nog niet zo'n rol, zij kiezen misschien liever een eigentijdse invulling van deze dag. Hierbij is in principe alles mogelijk. Tijdens het regelen van een uitvaart moeten er een heleboel keuzes worden gemaakt, die uiteindelijk leiden tot jullie uitvaart op maat.
Alle opties die je zelf in gedachten hebt én die bij de overledene passen kunnen worden meegenomen. De uitvaartverzorgers van Van der Laan zijn er om je te helpen, adviseren en ontzorgen. Ook als je niet wil kiezen voor een traditionele locatie als een kerk of uitvaartcentrum, maar voor het lievelingscafé van opa. En je de kist van je tante graag wil beschilderen en wil proosten met champagne in plaats van koffie.

TRADITIONELE UITVAART
EEN AFSCHEID MET TRADITIONELE RITUELEN

Wellicht past het bij de levenswijze en de leeftijd van de overledene om een traditionele uitvaart te organiseren. Bij een traditionele uitvaart wordt vaak gekozen voor een kerk of uitvaartcentrum als locatie. In gepaste kleding, en een samenzijn met koffie en iets lekkers na afloop van de afscheidsdienst. Omdat hij of zij dat zo gewend was, en het zelf niet anders zou willen…..

Bij het maken van al deze keuzes, traditioneel of niet, helpen de uitvaartverzorgers van Van der Laan je graag. We regelen dat het koor in de kerk het liedje zingt wat oma altijd uit volle borst mee zong. En we verzorgen een bidprentje met de foto waar je oom zo mooi op lacht.
Ook voor rituelen uit andere culturen is bij Van der Laan de ruimte. Zo hebben wij ervaring in het organiseren voor uitvaarten voor de Molukse, Marokkaanse, Turkse, Iraanse, Hindoestaanse en Poolse gemeenschappen in de gemeente Venlo.

Hoe je het afscheid van jouw dierbare ook wil invullen, Uitvaartverzorging Van der Laan maakt van jullie ritueel, jullie uitvaart.

Zoek een uitvaartonderneming in de buurt