Uitvaartbureau Jan Fiddelaers

Neem contact op

Uitvaartbureau Jan Fiddelaers is een dynamische onderneming waarin een diversiteit aan ervaring is gebundeld. We combineren een eigentijdse, persoonlijke aanpak met betrouwbaarheid en aandacht. Vanuit de visie dat afscheid een belangrijk onderdeel is van het leven, organiseren we de uitvaart in nauwe samenwerking met u. Wij zorgen voor een uitvaart dat past bij uw leven.

De uitvaartbegeleiders zijn gespecialiseerd in het betrekken van kinderen en jongeren bij een uitvaart en in het regelen van een uitvaart van een baby, kind of jongere. Dit komt onder meer omdat rouwdeskundige Riet Fiddelaers-Jaspers is verbonden aan Uitvaartbureau Jan Fiddelaers. Middels haar trainingen en opleiding zijn de uitvaartbegeleiders hierin opgeleid.

In Heeze ligt Rouwcentrum Fiddelaers ofwel het Centrum voor Afscheid en Rouw. Het is mogelijk een rouwbezoek, afscheidsdienst, avondviering en condoleance of koffietafel te organiseren. Dit gebeurt in overleg met u. U bepaalt op welke dag en op welk tijdstip dit plaatsvindt. Ons streven is samen te werken naar een afscheid naar wens.

In hartje Valkenswaard zit onze winkel 'Fiddelaers; bedenken, gedenken, herdenken' gevestigd. Op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur kunt u in de winkel terecht voor condoleancekaarten, troostcadeaus, boeken over verlies en rouw, gedenksieraden en sierurnen. Ook voor informatie rondom een uitvaart kunt u tijdens de openingstijden of op afspraak in de winkel terecht.

Voor meer informatie of een vrijblijvend voorgesprek kunt u een afspraak maken. We ontmoeten u graag.

Zoek een uitvaartonderneming in de buurt