Uitvaartwinkel Almere / Rebel's Begrafenisonderneming

Uitvaartwinkel AlmereInterieur uitvaartwinkel Almere 2

Voor veel mensen is de dood nog altijd een beetje taboe en lijkt de wereld van uitvaarten ondoorzichtig. Daar willen wij met de Uitvaartwinkel op de Spoordreef 41 in Almere verandering in brengen. De eerste en enige uitvaartwinkel van Flevoland en ’t Gooi.

Met ruim 200 jaar ervaring weten wij dat veel mensen het moeilijk vinden om in een uitvaartcentrum binnen te lopen. Met deze winkel hopen wij de drempel hiervoor weg te nemen. Er kan uitgebreide informatie en producten over uitvaarten en alles wat daarbij komt kijken gevonden worden. U wordt door een deskundige ontvangen en mag rustig rondkijken of onder het genot van een kopje koffie een gesprek aangaan met onze medewerkers. De kosten voor een uitvaart naar uw eigen wensen kunnen wij kosteloos voor u begroten.

Bekijk hier onze webshop

Naast informatie in de uitvaartwinkel kunt u terecht voor producten rondom een overlijden. Van een kaartje om iemand sterkte te wensen in een moeilijke periode tot boeken over de verwerking van verlies. Tevens hebben wij vele mooie herdenkingsproducten, zoals een grote collectie urnen en sieraden, kaarsen en allerlei ideeën en producten om een afscheid echt persoonlijk te maken. Bijvoorbeeld een herdenkingsbox, gedenklichten, speciale sluitschroeven, een speciale kaars, een boek over hoe een toespraak voor een uitvaart te schrijven, condoleanceregisters, speciale rouwcirculaires etc. Voor alle onderdelen van een uitvaart kunt u bij ons terecht. Ook hebben wij een speciaal gedeelte voor het verlies van een kind. Tevens kunnen wij u helpen bij het samenstellen van een passend uitvaartritueel of u in contact brengen met een van onze vele contacten die u verder kunnen helpen. Hierbij kunt u denken aan een ritueelbegeleider, tekstschrijver of pastor. U vindt een iets uitgebreidere lijst van artikelen op de pagina producten en diensten.Interieur uitvaartwinkel Almere 7

Tevens kunt u door ons ook uw gehele uitvaart laten verzorgen in elke gewenste stijl. Traditioneel, stijlvol of informeel. Voor elk budget, met een luisterend oor zoeken wij in samenspraak met u naar een passend afscheid van een dierbare. Alleen hulp bij het organiseren of een los onderdeel afnemen kan ook (bijvoorbeeld alleen de kist of rouwvervoer). Wij staan u met raad en daad terzijde.

Wij verzorgen een uitvaart, begrafenis of crematie in Almere, Huizen, Laren,Blaricum, Eemnes, Hilversum, Gooise Meren (Naarden, Bussum, Muiden, Muiderberg), Wijdemeren (‘s-Graveland, Kortenhoef, Ankeveen, Loosdrecht, Nederhorst den Berg), Eembrugge, Eemdijk, Bunschoten-Spakenburg, Soest, Baarn, Maartensdijk, Hollandse Rading, Bilthoven, Lelystad, Dronten, Zeewolde en omliggende plaatsen.

Openingstijden uitvaartwinkel:

Voor een melding van een overlijden zijn wij dag en nacht bereikbaar 7 dagen per week. De winkel is geopend op:

Woensdag 10.00 – 17.30 uur

Donderdag 14.00 – 20.00 uur

Vrijdag 14.00 – 17.30 uur

Zaterdag 10.00 – 16.00 uur

Zoek een uitvaartonderneming in de buurt