Eclips Uitvaarten

Eclips is niet zomaar een naam

Bij een eclips is er sprake van een tijdelijke zonsverduistering en verdwijnt het licht voor korte of langere tijd. Een eclips staat symbool voor het tijdelijk verdwijnen van licht en levenskracht. Bij mensen die rouwen staat de energie tijdelijk op een laag pitje en lijkt het alsof het altijd donker blijft.

De uitvaart in vertrouwde handen

De meeste mensen zitten -gelukkig maar- niet vaak met een uitvaartverzorger om tafel om een uitvaart te regelen. Dat maakt wel, dat je weinig ervaring hebt en vaak niet op de hoogte bent van alles wat er op je af komt en wat je in korte tijd moet regelen. Waar moet je allemaal aan denken en waar moet je beginnen? Voor een goed verzorgd afscheid krijg je te maken met verschillende keuzes en beslissingen om een uitvaart naar persoonlijke wensen in te vullen. Wij zijn er voor je om je te helpen in die moeilijke, verdrietige tijd.

Vakmanschap en aandacht

Al meer dan 20 jaar staat Eclips Uitvaarten families bij om samen met hen de uitvaart te regelen. Door goed contact, een luisterend oor, maar ook met een berg aan ervaring, zijn we in staat om van een uitvaart een waardevol afscheid te maken. Vertrouwen is daarbij een sleutelbegrip.

Mieke Artz en Linda van Gerwen zijn de uitvaartverzorgers van Eclips Uitvaarten en een van hen is het vaste aanspreekpunt: vanaf het eerste gesprek om de uitvaart te regelen tot en met de dag van de uitvaart. Samen met een team assistenten zorgen zij voor een zorgvuldig uitgevoerde uitvaart. Door de kleinschaligheid van Eclips zijn wij flexibel en zijn de lijnen kort. Sinds december 2013 zijn wij in het bezit van het Keurmerk Uitvaartzorg. Nabestaanden waarderen ons gemiddeld met een rapportcijfer 9,3.

Zoek een uitvaartonderneming in de buurt