Barbara Uitvaartverzorging Vleuten

Om u nog beter op onze eigen wijze van dienst te kunnen zijn, heeft Barbara Uitvaartverzorging voor Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn een uitvaartcentrum aan de Nieuwe Vaart 5 in Vleuten.

Opbaren, rouwbezoeken, condoleances en kleine plechtigheden in een warme en prettige omgeving behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Tevens is er een uitvaartwinkel, waar u terecht kunt voor urnen, assieraden, herdenkingsmonumentjes, troostgeschenken, condoleancekaarten, boeken e.d. Maar in het uitvaartcentrum vindt u meer. U kunt rustig met onze afscheidsconsulente van gedachten wisselen, uitvaartwensen bespreken en vastleggen of de mogelijkheden bekijken met betrekking tot het invullen van een bijzondere plechtigheid vol passende rituelen. Samen met u kijken wij naar uw persoonlijke mogelijkheden, krijgt u advies over de producten en diensten en wordt er vooral naar uw wensen geluisterd. Altijd onder het genot van een vers kopje koffie of thee.

Ook kunt u bij Barbara Uitvaartverzorging Vleuten terecht voor een gratis wilsbeschikking en het bespreken van de Waardevaste Uitvaart (www.waardevasteuitvaart.nl). Daarnaast kunnen er vragen gesteld worden over de kosten van een uitvaart en brengen wij graag uw uitvaartverzekeringen duidelijk voor u in beeld, zodat u weet of u voldoende bent verzekerd voor uw uitvaart.

Regelmatig organiseert Barbara exposities en evenementen rondom het thema ‘dood en uitvaart’ en ‘rouw en verlies’.

Barbara Uitvaartverzorging Vleuten is open van woensdag t/m zaterdag, van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Zoek een uitvaartonderneming in de buurt