Alma Uitvaartzorg B.V.

Alma Uitvaartzorg is een kleine onderneming met jarenlange ervaring. Ons team bestaat uit 4 bevlogen uitvaartbegeleidsters; fijne vrouwen, die goed kunnen luisteren en u kunnen gidsen door uitvaartland.

U heeft te maken met 1 uitvaartbegeleidster vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart. Alma Uitvaartzorg wordt geleid door Barbara Alma. Zij wordt bijgestaan door Alide Teekens, Ariane Staat en Martha van Seters; iedereen is opgenomen in het Register voor gecertificeerde Uitvaartverzorgers.

De uitvaart en de dagen ervoor zijn een belangrijk onderdeel van het rouwproces; ze vormen samen de laatste herinnering. Het is fijn wanneer het afscheid recht doet aan de overledene en plaatsvindt in een sfeer die past bij de overledene en bij u.
We bieden u persoonlijke en praktische ondersteuning na het overlijden. We kunnen u informeren over alle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn en we kennen regio het Gooi en omstreken op ons duimpje. Aan de hand van uw wensen stellen we met u het afscheid samen. In alle rust!

We kennen geen opslag op diensten en producten van derden en geen bonusregelingen. We zijn dus onafhankelijk en vrij om voor u te regelen wat bij u past.

Uitvaartbegeleiding is ons vak, dat we met passie uitoefenen en we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u later kan terugdenken aan een prachtig afscheid.

Alma Uitvaartzorg is gevestigd in Naarden-Vesting en heeft Naarden, Bussum, Muiden, Muiderberg en het Gooi als haar directe werkgebied. Alma Uitvaartzorg heeft het Keurmerk Uitvaartzorg. De afgelopen jaren op rij werd onze dienstverlening gemiddeld met een 9,8 beoordeeld.

Bel voor een vrijblijvend gesprek naar 035-6910743 of kijk op www.almauitvaartzorg.nl

Bel bij overlijden 06-31577320

Zoek een uitvaartonderneming in de buurt