Korting bij Notariële Diensten

 

Als de uitvaartplechtigheid achter de rug is, is er vaak nog veel te doen. Zo wikkelt u als nabestaande dan de erfenis af. Vaak heeft u daarbij een Verklaring van Erfrecht nodig. Via uw BGNU-uitvaartverzorger krijgt u 10 procent korting op een Verklaring van Erfrecht en/of Verklaring van Executele bij Notariële Diensten.

20231002 Via BGNU uitvaartverzorger korting bij Notariële Diensten

Als de uitvaartplechtigheid achter de rug is, volgt er een tijd met veel regelwerk. Geld en spullen van de overledene worden verdeeld, abonnementen beëindigd, belastingzaken afgehandeld en nog veel meer. Voor het verdelen van de erfenis is vaak een Verklaring van Erfrecht nodig en soms ook een Verklaring van Executele.

Erfenis afhandelen

Bij het regelen van de uitvaart kon u terugvallen op uw uitvaartverzorger. Hij of zij wist wat mogelijk was en deed u suggesties om tot een passende invulling van de uitvaart te komen. Maar het afwikkelen van een erfenis is niet de expertise van een uitvaartverzorger. Veel erfenissen zijn gelukkig ook niet ingewikkeld en kunnen door nabestaanden prima zelf afgewikkeld worden.

Om zaken zoals banktegoeden af te handelen, is vaak een Verklaring van Erfrecht nodig. Veel nabestaanden zien daar tegenop omdat ze verwachten dat er dan een lang en duur traject bij een notaris nodig is. Dat hoeft niet zo te zijn! De aanvraag voor een verklaring van Erfrecht en het contact over de voortgang van het traject kan ook online. En met Notariële Diensten gaat het dan goed, snel en heel betaalbaar.

Notariële Diensten

Notariële Diensten biedt verschillende diensten aan. De focus ligt daarbij op diensten die nodig kunnen zijn bij het afhandelen van een erfenis; zoals een Verklaring van Erfrecht en een Verklaring van Executele. Dat doen ze goed, snel en goedkoop; mede omdat de processen vergaand geautomatiseerd zijn. Natuurlijk vindt het opstellen van de verklaringen plaats onder verantwoordelijkheid van een notaris.

Korting via uw BGNU-uitvaartverzorger

20230928 Verklaring van erfrecht met BGNU ledenvoordeel Logo Notariele Diensten

De tarieven van Notariële Diensten zijn transparant en heel betaalbaar. En als u de uitvaart door een bij BGNU aangesloten uitvaartbedrijf heeft laten regelen, dan kan uw uitvaartverzorger u een code geven waarmee u 10 procent korting krijgt op de tarieven voor het opstellen van een Verklaring van Erfrecht en/of een Verklaring van Executele.